Receptbeskrivning
			
			
			
			Små räkbakelser med ostbågar
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						Beskrivning
					
						Detta receptet ger 6 st små bakelser som är lagom till förrätt.
12 skivor formfranska
3/4 dl majonnäs (lätt går bra!)
1/4 dl vispgrädde
1-2 msk mildrökt kaviar på tub, tex Kalles
1 msk hackad dill
1 msk hackad gräslök
1 msk hackad rödlök
Garnering:
finhackade ostbågar
räkor
löjrom eller svart kaviar
citronskivor
dillkvistar
Ta ut med rundel ur varje brödskiva med ett litet glas. Blanda resterande ingredienser till en röra. Fördela hälften av röran på hälften av rundlarna. Lägg på de övriga som lock. Bred på resten av röran ovanpå och på sidorna. Täck med plastfolie och låt stå och dra i kylskåp 1 dygn. Ta ut ur kylen och rulla varje bakelse i osbågekrosset. Garnera var och en med 3-4 räkor, löjrom, citron och dill.
					
										12 skivor formfranska
3/4 dl majonnäs (lätt går bra!)
1/4 dl vispgrädde
1-2 msk mildrökt kaviar på tub, tex Kalles
1 msk hackad dill
1 msk hackad gräslök
1 msk hackad rödlök
Garnering:
finhackade ostbågar
räkor
löjrom eller svart kaviar
citronskivor
dillkvistar
Ta ut med rundel ur varje brödskiva med ett litet glas. Blanda resterande ingredienser till en röra. Fördela hälften av röran på hälften av rundlarna. Lägg på de övriga som lock. Bred på resten av röran ovanpå och på sidorna. Täck med plastfolie och låt stå och dra i kylskåp 1 dygn. Ta ut ur kylen och rulla varje bakelse i osbågekrosset. Garnera var och en med 3-4 räkor, löjrom, citron och dill.
Visningar: 728
Inlagt 2012-03-19 16:16:21
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min.jpg)