Receptbeskrivning

rödbetor, matvete och getost

Ingredienser för
500 färdigkokta rödbetor g
400 matvete g
1 dijonsenapt msk


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Klyfta 500 g färdigkokta röd-
betor och blanda med 1/5 tsk
flingsalt. Häll av och skölj 1 burk
matvete (ca 400 g). Blanda 1 1/2
tsk dijonsenap, 1 msk färskpres-
sad citronjuice, 1 tsk flytande
honung, 1/2 dl olivolja, 1 krm salt
och 1 krm peppar. Lägg 1 påse
babyspenat eller rucola (65 g) på
ett fat. Toppa med rödbetor och
150 g smulad getost av chèvre-
typ. Ringla över dressingen.
Servera med varmrökt makrill
ellerlax

Visningar: 446
Inlagt 2014-08-24 11:39:11