Receptbeskrivning
kantarellsallad
Ingredienser
för
Beskrivning
- 800 g-1 kg potatis
~ 500 g kantareller
- smör eller olja, till stekning
- salt och svartpeppar
~ 1 sallalshuvud
~ 1 dl valnötter
- 1/2 dl olivolja eller valnötsolja
- 1 tsk vitvinsvinäger
- 1 msk honung
- salt och peppar
1. Koka potatis
2. Rensa och stek kantareller i smör. Salta peppra.
3. Hacka och rosta valnötter i torr stekpanna
Blanda med övriga ingredienser i dressingen
4. Servera
~ 500 g kantareller
- smör eller olja, till stekning
- salt och svartpeppar
~ 1 sallalshuvud
~ 1 dl valnötter
- 1/2 dl olivolja eller valnötsolja
- 1 tsk vitvinsvinäger
- 1 msk honung
- salt och peppar
1. Koka potatis
2. Rensa och stek kantareller i smör. Salta peppra.
3. Hacka och rosta valnötter i torr stekpanna
Blanda med övriga ingredienser i dressingen
4. Servera
Visningar: 460
Inlagt 2014-08-24 11:56:52