Receptbeskrivning
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Ingredienser
för
kg potatis, skalad och skivad i tunna, tunna ski
dl grädde
dl mjölk
salt och vitpeppar
hackad dill
ev en klick smör
dl grädde
dl mjölk
salt och vitpeppar
hackad dill
ev en klick smör
Beskrivning
Lägg potatisskivorna i en stor kastrull, häll på mjölk och grädde, salta! Låt småputtra i ca 20 minuter eller tills potatisen är mjuk och gräddmjölken är tjock och simmig. Tycker du som jag att själva såsen ska vara tjock, så kan du behöva reda med 1 msk vetemjöl. Sikta den över kastrullen och rör om ordentligt – vi vill inte ha några klumpar. Smaka av med salt och vitpeppar och när smaken är perfekt så i med den hackade dillen (mycket hackad dill).
Visningar: 188
Inlagt 2014-08-24 12:00:59





.jpg)
0 min