Receptbeskrivning
Snickersrutor
Ingredienser
för
350 g jordnötssmör
1 dl strösocker
2 dl ljus sirap
300 g choklad
1 dl strösocker
2 dl ljus sirap
300 g choklad
Beskrivning
Ca 30 stycken
1. Klä en form ca 20x30 cm med bakplåtspapper.
2. Blanda jordnötssmör, socker och sirap i en kastrull. Låt detta nästan
koka upp på svag värme. Rör om då och då.
3. Krossa flingorna lätt. Tag kastrullen från värmen och rör ned de
krossade flingorna tillsammans med kokosen.
4. Bred ut detta i den bakplåtsklädda formen.
5. Smält chokladen och bred ut den över kakan.
6. Låt svalna helt innan du skär den i rutor.
Recept: Linnea Seidel
Foto: Katja Kristoferson
1. Klä en form ca 20x30 cm med bakplåtspapper.
2. Blanda jordnötssmör, socker och sirap i en kastrull. Låt detta nästan
koka upp på svag värme. Rör om då och då.
3. Krossa flingorna lätt. Tag kastrullen från värmen och rör ned de
krossade flingorna tillsammans med kokosen.
4. Bred ut detta i den bakplåtsklädda formen.
5. Smält chokladen och bred ut den över kakan.
6. Låt svalna helt innan du skär den i rutor.
Recept: Linnea Seidel
Foto: Katja Kristoferson
Visningar: 433
Inlagt 2012-03-19 16:19:26

