Receptbeskrivning
Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
4 portioner ca 280 g spaghetti
½ msk salt
2 paket bacon
2 vitlöksklyftor
grovmalen svartpeppar
2 ägg
1-2 dl grädde
2 dl riven parmesan Sätt ugnen på 200 grader C. Lägg ut bacon på en bakplåtspappersklädd plåt. Ställ in i ugnen och stek baconen tills den blivit så knaprig som du vill ha den. Bryt den sedan i bitar. Under tiden som baconet är i ugnen:
Koka upp vatten med salt. Ha i spaghettin och koka enligt paketets anvisning. Blanda ägg, grädde, riven parmesan lite salt och peppar. Hacka vitlöken fint och fräs i lite smör i en kastrull. Häll i spaghettin, bacon bruten i bitar och äggblandningen. Rör tills du ser att det precis börjar stelna. Ta av från värmen och servera med extra riven parmesan.

Visningar: 400
Inlagt 2014-08-25 19:56:46