Receptbeskrivning
Fiskgratäng med purjolök och champinjoner
Ingredienser
för
Beskrivning
1 stor purjolök
700 g torsk-eller hokifiléer
salt & peppar
1 burk champinjoner, 200 g
SÃ¥s:
3 dl vispgrädde
2 dl kokbar créme fraiche
3 msk chilisås
1 tsk salt
1/2-1 dl finskuren dill
Strimla purjolöken och bottna en gratängform med den. Lägg på fisken. Salta och peppra. Fördela champinjonerna ovanpå. Blanda ihop allt till såsen och häll den över. Gratinera i 200 grader i 30-40 min.
700 g torsk-eller hokifiléer
salt & peppar
1 burk champinjoner, 200 g
SÃ¥s:
3 dl vispgrädde
2 dl kokbar créme fraiche
3 msk chilisås
1 tsk salt
1/2-1 dl finskuren dill
Strimla purjolöken och bottna en gratängform med den. Lägg på fisken. Salta och peppra. Fördela champinjonerna ovanpå. Blanda ihop allt till såsen och häll den över. Gratinera i 200 grader i 30-40 min.
Visningar: 693
Inlagt 2014-08-25 20:00:28

