Receptbeskrivning
Brownies med dulche de leche
Ingredienser
för
Beskrivning
Brownie med dulche de leche
115g smör
170g mörk choklad
25g kakao
3st ägg
200g socker
1tsk vaniljpulver
140g mjöl
300g dulche de leche
Sätt ugnen på 175°. Klä en form på ca 20x20cm med bakplåtspapper. Smält smöret i en kastrull, dra av kastrullen från plattan. Bryt chokladen till små bitar och tillsätt i smöret. Rör tills chokladen smält helt. Vispa ner socker, och vispa sedan i ett ägg i taget. Blanda kakao, vaniljpulver, och mjöl och sikta di etta i chokladröran. Ha i hälften av smeten i formen. Klicka i ca 1/3 av dulche de leche i formen, och dra runt det hela med en kniv. Ha i resten av smeten, och toppa med stora klickar dulche de leche och gör sedan ett mönster med en kniv. Baka kakan mellan 35-45min. kakan ska vara fast, men inte torr så som en sockerkaka. Låt svalna och skär upp i småbitar.
115g smör
170g mörk choklad
25g kakao
3st ägg
200g socker
1tsk vaniljpulver
140g mjöl
300g dulche de leche
Sätt ugnen på 175°. Klä en form på ca 20x20cm med bakplåtspapper. Smält smöret i en kastrull, dra av kastrullen från plattan. Bryt chokladen till små bitar och tillsätt i smöret. Rör tills chokladen smält helt. Vispa ner socker, och vispa sedan i ett ägg i taget. Blanda kakao, vaniljpulver, och mjöl och sikta di etta i chokladröran. Ha i hälften av smeten i formen. Klicka i ca 1/3 av dulche de leche i formen, och dra runt det hela med en kniv. Ha i resten av smeten, och toppa med stora klickar dulche de leche och gör sedan ett mönster med en kniv. Baka kakan mellan 35-45min. kakan ska vara fast, men inte torr så som en sockerkaka. Låt svalna och skär upp i småbitar.
Visningar: 121
Inlagt 2014-08-27 18:24:00






30 min