Receptbeskrivning

Bakad potatis med tonfiskröra

Ingredienser för
4 st bakpotatis(ar)
2 tonfisk, i vatten
1 dl saltgurka
2.5 dl gröna ärtor
2 msk senap
1 dl gräddfil
1 dl kesella lätt
2 msk fettfri majonnäs
gräslök
dill
salt
peppar


  15 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Tvätta potatisen och skär kryss med en kniv. Baka i 225 grader ca 1 timma. Tryck ihop sidorna så att potatisen öppnar sig.

2. Häll av vattnet på tonfisken. Hacka saltgurka och blanda det med tonfisk, hackad gräslök, dill, senap, gräddfil, majonnäs, gröna ärter, salt och peppar. Servera röran till den varma potatisen.

Näringsvärde per portion:
Energi: 509 kcal
Kolhydrater: 82 g
Protein: 32 g
Fett: 2 g

Energifördelning:
Kolhydrater: 65 E%
Protein: 25 E%
Fett: 10 E%


Visningar: 337
Inlagt 2012-03-20 13:19:04