Receptbeskrivning
			
			
			
			Vides fisk under täcke
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							700 g färsk vit fisk (t.ex. torsk eller kolja) 
2 dl crème fraiche
2 st vitlöksklyftor
1 msk grov fransk senap
1 krm salt
1 dl västerbottensost, riven
3 msk persilja, hackad
pressad potatis
sallad
						
					2 dl crème fraiche
2 st vitlöksklyftor
1 msk grov fransk senap
1 krm salt
1 dl västerbottensost, riven
3 msk persilja, hackad
pressad potatis
sallad
Beskrivning
					
						1. Sätt ugnen på 200 grader, Lägg fisken i en smord ugnsform. 
2. Riv ner vitlöksklyftorna i crème fraichen och blanda i senap, salt, ost och persilja.
3. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter.
					
										2. Riv ner vitlöksklyftorna i crème fraichen och blanda i senap, salt, ost och persilja.
3. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter.
Visningar: 585
Inlagt 2014-09-03 21:37:58
				
					
			




.jpg)
  0 min