Receptbeskrivning
Mördegskakor för stämpling
Ingredienser
för
Beskrivning
Mördegskakor till stämpling
80g mjukt smör
120g socker
1st ägg
180g mjöl
ev. 30g hackad choklad eller vaniljsocker som smaksättning
Vispa smör o socker, tillsätt ägg o din egen smaksättning, tillsätt därefter mjöl o arbeta ihop degen. Rulla ut till en lång korv ca 4cm i diameter, slå in i plastfolie o lägg in i kylen ca 2h.
Ta ut o skär i tunna skivor, lägg på bakplåtsklädd plåt och stämpla sen med stämpeln.
Grädda i ugnen ca 5min. i 175°.
80g mjukt smör
120g socker
1st ägg
180g mjöl
ev. 30g hackad choklad eller vaniljsocker som smaksättning
Vispa smör o socker, tillsätt ägg o din egen smaksättning, tillsätt därefter mjöl o arbeta ihop degen. Rulla ut till en lång korv ca 4cm i diameter, slå in i plastfolie o lägg in i kylen ca 2h.
Ta ut o skär i tunna skivor, lägg på bakplåtsklädd plåt och stämpla sen med stämpeln.
Grädda i ugnen ca 5min. i 175°.
Visningar: 316
Inlagt 2014-09-04 19:20:10






30 min.jpg)