Receptbeskrivning
Kyckling och kanatarell gratäng
Ingredienser
för
4 st kycklingfiléer
0.5 st gul lök
1 burk kantareller
1 st kalvbuljong
2.5 dl matlagningsgrädde
1 dl créme fraiche
salt och peppar
aromat
1 msk soya
0.5 st gul lök
1 burk kantareller
1 st kalvbuljong
2.5 dl matlagningsgrädde
1 dl créme fraiche
salt och peppar
aromat
1 msk soya
Beskrivning
Bryn kyckling i smör och salt, aromat, vitpeppar och svartpeppar. Placera kycklingen i en ugnsform. Hacka löken och stek den tillsammans med kantarellerna. Tillsätt buljong, grädde, crème fraîche och soya. Häll såsen över kycklingen. Grädda i 200 gr i 20-25 min tills kycklingen är helt genomstekt.
Visningar: 556
Inlagt 2014-09-16 19:51:37