Receptbeskrivning
Sojafärsröra med majsbröd
Ingredienser
för
Beskrivning
4-6 portioner
2 röda paprikor, finhackade250 g champinjoner, finhackade1 röd lök, finhackad600 g sojafärs4 msk tomatpuré2 dl vatten1 tsk saltsvartpeppareventuellt nÃ¥gra droppar tabascoÂ
Majsbröd1½ dl majsmjöl1½ dl vetemjöl1 tsk bikarbonat½ tsk saltsvartpeppar2 dl sojayoghurt2 msk vattenÂ
Börja med att steka paprika, champinjoner och rödlök i lite olja. De ska fÃ¥ färg och mjukna nÃ¥got. Tillsätt sojafärsen och tomatpuren. LÃ¥t fräsa pÃ¥ nÃ¥gon minut. Tillsätt sedan vatten, salt, svartpeppar och eventuellt nÃ¥gra droppar tabasco och lÃ¥t allt koka in. Häll ner färsröran i en gratängform (om din stekpanna inte är ugnsfast).Blanda ihop samtliga ingredienser till majsbrödet och klicka det sedan över färsröran. Kör in i 225 grader i 15-20 minuter. Servera med en mumsig sallad. Â
2 röda paprikor, finhackade250 g champinjoner, finhackade1 röd lök, finhackad600 g sojafärs4 msk tomatpuré2 dl vatten1 tsk saltsvartpeppareventuellt nÃ¥gra droppar tabascoÂ
Majsbröd1½ dl majsmjöl1½ dl vetemjöl1 tsk bikarbonat½ tsk saltsvartpeppar2 dl sojayoghurt2 msk vattenÂ
Börja med att steka paprika, champinjoner och rödlök i lite olja. De ska fÃ¥ färg och mjukna nÃ¥got. Tillsätt sojafärsen och tomatpuren. LÃ¥t fräsa pÃ¥ nÃ¥gon minut. Tillsätt sedan vatten, salt, svartpeppar och eventuellt nÃ¥gra droppar tabasco och lÃ¥t allt koka in. Häll ner färsröran i en gratängform (om din stekpanna inte är ugnsfast).Blanda ihop samtliga ingredienser till majsbrödet och klicka det sedan över färsröran. Kör in i 225 grader i 15-20 minuter. Servera med en mumsig sallad. Â
Visningar: 174
Inlagt 2014-09-22 22:12:29