Receptbeskrivning
Ingredienser
för
1 kruka romansallad
4 lantbröd
1 vitlök, riven
4 dl riven parmesanost
3 st sardellfiléer
1 dl olivolja
1 dl vatten
2 vitlök
4 lantbröd
1 vitlök, riven
4 dl riven parmesanost
3 st sardellfiléer
1 dl olivolja
1 dl vatten
2 vitlök
Beskrivning
1. Börja med att skölja och slunga salladen. Skär lantbrödet i tärningar och rosta dem i en stekpanna tillsammans med vitlök som krutonger.
2. Dressing: Använd en mixer så att dressingen blir slät. Blanda först hackade sardeller och ca 1 dl vatten tillsammans med parmesan och vitlök efter eget tycke. Tillsätt sedan oljan försiktigt under mixning. Smaka av med salt och svartpeppar.
3. Häll dressingen över salladsbladen och toppa med krutonger.
2. Dressing: Använd en mixer så att dressingen blir slät. Blanda först hackade sardeller och ca 1 dl vatten tillsammans med parmesan och vitlök efter eget tycke. Tillsätt sedan oljan försiktigt under mixning. Smaka av med salt och svartpeppar.
3. Häll dressingen över salladsbladen och toppa med krutonger.
Visningar: 639
Inlagt 2012-03-21 20:01:38

