Receptbeskrivning

Risotto med tonfisk

Ingredienser för
3 dl avorioris
7 dl grönsaksbuljong
1 paprika
6 tomater
2 ärter
2 tonfisk
0.5 parmesanost
bröd


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Koka avorioriset i en panna eller kastrull i hälften av buljongen ca 10 minuter.
Skölj, ansa och strimla paprikan. Dela tomaterna i bitar.
Späd med resten av buljongen och koka ytterligare ca 5 minuter.
Lägg i paprikan, ärtor och tomater fortsätt att koka ca 5 minuter.
LÃ¥t tonfisken rinna av. Dela den i bitar och blanda ner den i riset.
Strö över osten.
Servera med bröd.

För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör mjölkproteinfri: hoppa antingen över ost eller riv sojabaserad ost över.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd.

Visningar: 638
Inlagt 2012-03-21 20:05:47