Receptbeskrivning
Kallmarinerad fläskfilé
Ingredienser
för
fläskfilé
fläskfilé
salt svartpeppar
rosmarin finstött
marinad
3 tsk salt 2 krm svartpeppar
1 dl rödvinsvinäger
4 msk vatten
2 dl olivolja
vitlöksklyftor efter smak
1 st gul lök finhackad
1 dl kryddgrönt finhackat
Beskrivning
Klappa eller gnid in kryddorna i köttet och bryn runt om. In i ugnen i 225 grader i ca 20-25 minuter. Låt svalna och skär i centimetertjocka skivor, om de är lite blodiga och vill ha de helt genomstekta ställ nu in de en stund till.
Lägg upp köttet i en form och häll marinad över - ställ in i kylen över natten.
Servera rumstempererat
Lägg upp köttet i en form och häll marinad över - ställ in i kylen över natten.
Servera rumstempererat
Visningar: 662
Inlagt 2014-09-29 21:59:38

