Receptbeskrivning
			
			
			
			LCHF frukostbröd
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							2 st ägg 
2 dl vatten
2 dl riven ost
2 dl pofiber
2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
salt
3 msk solrosfrön eller sesamfrön
						
					2 dl vatten
2 dl riven ost
2 dl pofiber
2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
salt
3 msk solrosfrön eller sesamfrön
Beskrivning
					
						8 bröd:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda allt i en bunke. Låt svälla ca 20 minuter. Forma 8 runda bröd på ett bakplåtspapper. Strö över sesamfrön. Grädda ca 20 minuter.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Katja Kristoferson
Näringsinnehåll per bröd
Kalorier: 72 kcal
Kolhydrater: 1,2 g
Protein: 5 g
Fett: 5 g
										Sätt ugnen på 200 grader. Blanda allt i en bunke. Låt svälla ca 20 minuter. Forma 8 runda bröd på ett bakplåtspapper. Strö över sesamfrön. Grädda ca 20 minuter.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Katja Kristoferson
Näringsinnehåll per bröd
Kalorier: 72 kcal
Kolhydrater: 1,2 g
Protein: 5 g
Fett: 5 g
Visningar: 571
Inlagt 2014-09-30 02:39:12
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min