Receptbeskrivning
Rostbiffsallad med hel bulgur och pepparrotscrème
Ingredienser
för
300 g grillad rostbiff
1 cocktailtomater, röda
2 dl syltlök
225 g blandad sallad
2 dl crème fraiche
4 msk riven pepparrot
salt och svartpeppar
1 cocktailtomater, röda
2 dl syltlök
225 g blandad sallad
2 dl crème fraiche
4 msk riven pepparrot
salt och svartpeppar
Beskrivning
1. Skär rostbiffen i strimlor. Halvera tomaterna och skär saltgurkorna i avlånga bitar. Blanda med bulgur, syltlök och sallad.
2. Blanda crème fraiche med riven pepparrot. Smaka av med salt och peppar och eventuellt mer pepparrot om du gillar det.
Recept: Mia Troberg Elonq
Näringsinnehåll:
Kalorier: 421 kcal
Kolhydrater: 35 g
Protein: 26 g
Fett: 18 g
Foto: Stefan Mattsson/Aftonbladet
2. Blanda crème fraiche med riven pepparrot. Smaka av med salt och peppar och eventuellt mer pepparrot om du gillar det.
Recept: Mia Troberg Elonq
Näringsinnehåll:
Kalorier: 421 kcal
Kolhydrater: 35 g
Protein: 26 g
Fett: 18 g
Foto: Stefan Mattsson/Aftonbladet
Visningar: 797
Inlagt 2014-10-01 18:22:03

