Receptbeskrivning
Chilikyckling med mangochutney
Ingredienser
för
1 blandad plocksallad
4 st kycklinglår i bitar
3 msk mangochutney
1 st röd chilifrukt i små tärningar
1 st limefrukt, rivet skal + saft
lite olivolja
balsamvinäger
salt + peppar
4 st kycklinglår i bitar
3 msk mangochutney
1 st röd chilifrukt i små tärningar
1 st limefrukt, rivet skal + saft
lite olivolja
balsamvinäger
salt + peppar
Beskrivning
1. Blanda mangochutney, chili, limeskal och juice. Stek kycklingbitarna i lite olivolja, salta och peppra. När kycklingen är färdig, blanda ner bitarna i mangochutneysåsen. Låt stå kallt.
2. Plocka salladen i små bitar och blanda med lite olivolja och balsamvinäger. Fördela sallad och kyckling på tallriken.
2. Plocka salladen i små bitar och blanda med lite olivolja och balsamvinäger. Fördela sallad och kyckling på tallriken.
Visningar: 400
Inlagt 2014-10-02 13:37:23

