Receptbeskrivning
			
			
			
			Thailändsk fläskfiléwok med röd curry
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							400 g fläskfilé(er) strimlad
1 st morot strimlad
1 röd paprika strimlad
1 st gul paprika strimlad
1 st röd lök(ar) i klyftor
2 st vitlöksklyfta(or)
1 msk ingefära färsk finriven
1 tsk currypasta röd alt 1.5 torkad röd curry
1 msk koriander finhackad
1 msk rapsolja
1 msk limejuice färskpressad
1 msk fisksås asiatisk
1 msk soya japansk
1 msk brun farin
						
					1 st morot strimlad
1 röd paprika strimlad
1 st gul paprika strimlad
1 st röd lök(ar) i klyftor
2 st vitlöksklyfta(or)
1 msk ingefära färsk finriven
1 tsk currypasta röd alt 1.5 torkad röd curry
1 msk koriander finhackad
1 msk rapsolja
1 msk limejuice färskpressad
1 msk fisksås asiatisk
1 msk soya japansk
1 msk brun farin
Beskrivning
					
						1. Blanda limejuice fisksås, soja och farin i en skål, lägg strimlad fläskfilé i marinaden och ställ den åt sidan. Strimla grönsakerna, skär rödlöken i klyftor, pressa vitlöken, riv ingefäran, finhacka koriandern.
2. Hetta upp oljan i en panna tillsätt vitlök, ingefära och rödcurry och fräs ca 30 sek. Woka grönsakerna i den heta pannan, lägg dem åt sidan och håll dem varma.
3. Woka fläskfilén till den är klar och blanda samman allt, toppa med färsk koriander.
Servera med jasminris eller basmatiris
					
										2. Hetta upp oljan i en panna tillsätt vitlök, ingefära och rödcurry och fräs ca 30 sek. Woka grönsakerna i den heta pannan, lägg dem åt sidan och håll dem varma.
3. Woka fläskfilén till den är klar och blanda samman allt, toppa med färsk koriander.
Servera med jasminris eller basmatiris
Visningar: 542
Inlagt 2014-10-25 14:13:02
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min