Receptbeskrivning
			
			
			
			Fisk med senap och grädde
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						Beskrivning
					
						Få ingredienser, lätt att göra och gott!
ca 600 g fiskfiléer av tex. torsk, hoki, gös eller regnbåge
salt & peppar
2 msk senap
lagrad ost tex. grevé -eller prästost
3 dl vispgrädde
Lägg fisken tätt i en smord ugnsform. Salta. Peppra lätt. Bred på senap och täck rejält med ost. Häll på grädden. Gratinera i 225 grader ca 20 min. Servera kokt potatis till.
										ca 600 g fiskfiléer av tex. torsk, hoki, gös eller regnbåge
salt & peppar
2 msk senap
lagrad ost tex. grevé -eller prästost
3 dl vispgrädde
Lägg fisken tätt i en smord ugnsform. Salta. Peppra lätt. Bred på senap och täck rejält med ost. Häll på grädden. Gratinera i 225 grader ca 20 min. Servera kokt potatis till.
Visningar: 522
Inlagt 2014-10-30 12:17:52
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min