Receptbeskrivning
Fisk med senap och grädde
Ingredienser
för
Beskrivning
Få ingredienser, lätt att göra och gott!
ca 600 g fiskfiléer av tex. torsk, hoki, gös eller regnbåge
salt & peppar
2 msk senap
lagrad ost tex. grevé -eller prästost
3 dl vispgrädde
Lägg fisken tätt i en smord ugnsform. Salta. Peppra lätt. Bred på senap och täck rejält med ost. Häll på grädden. Gratinera i 225 grader ca 20 min. Servera kokt potatis till.
ca 600 g fiskfiléer av tex. torsk, hoki, gös eller regnbåge
salt & peppar
2 msk senap
lagrad ost tex. grevé -eller prästost
3 dl vispgrädde
Lägg fisken tätt i en smord ugnsform. Salta. Peppra lätt. Bred på senap och täck rejält med ost. Häll på grädden. Gratinera i 225 grader ca 20 min. Servera kokt potatis till.
Visningar: 424
Inlagt 2014-10-30 12:17:52

