Receptbeskrivning
Ingredienser
för
grönkål
olivolja
fint havssalt
ev lökpulver och chiliflakes
olivolja
fint havssalt
ev lökpulver och chiliflakes
Beskrivning
Sätt ugnen på 125 grader.
Skär bort alla grova stjälkar från grönkålsbladen och riv resten i mindre bitar. Massera dem med olivolja och sprid ut dem på en plåt. Krydda med salt och eventuell annan smaksättning som lökpulver och mortlade chiliflakes och massera runt så allt får smaksättning på sig.
Torka i mitten av ugnen tills kålen är riktigt krispig, torr och "chips-aktig", det tar ca 1 timme. Urgott till en öl!
Skär bort alla grova stjälkar från grönkålsbladen och riv resten i mindre bitar. Massera dem med olivolja och sprid ut dem på en plåt. Krydda med salt och eventuell annan smaksättning som lökpulver och mortlade chiliflakes och massera runt så allt får smaksättning på sig.
Torka i mitten av ugnen tills kålen är riktigt krispig, torr och "chips-aktig", det tar ca 1 timme. Urgott till en öl!
Visningar: 265
Inlagt 2014-11-05 09:05:06






0 min.jpg)