Receptbeskrivning
Pasta med rostad broccoli, ädelost och valnötter
Ingredienser
för
2 st broccolibuketter
600 g pasta tagliatelle
6 msk olivolja
8 msk valnötskärnor
4 msk ädelost
svartpeppar, nymalen
flingsalt
600 g pasta tagliatelle
6 msk olivolja
8 msk valnötskärnor
4 msk ädelost
svartpeppar, nymalen
flingsalt
Beskrivning
1. Koka pastan enligt anvisningar på paketet i lättsaltat vatten. 2. Hetta upp en stekpanna, tillsätt olivolja och fräs broccoli och nötter ca 2 min. 3. Häll av pastavattnet. 4. Tillsätt salt, några droppar olja och ädelosten. 5. Rör om så att osten smälter lite grann. Toppa pastan med rostad broccoli och valnötter och servera direkt.
Visningar: 773
Inlagt 2014-11-16 17:06:52

