Receptbeskrivning
Rågbröd i långpanna
Ingredienser
för
1 l filmjölk
7 dl rågsikt
7 dl grahamsmjöl
7 dl vetemjöl
3 dl sirap
6 msk lingonsylt
6 tsk bikarbonat
7 dl rågsikt
7 dl grahamsmjöl
7 dl vetemjöl
3 dl sirap
6 msk lingonsylt
6 tsk bikarbonat
Beskrivning
Blanda mjölsorterna med bicarbonaten.
Blanda sedan ner övriga ingredienserna.
Rör sedan ihop det så att allt blandas ordentligt.
Bred sedan ut degen i en smord långpanna.
Grädda i 180 grader i cirka 30-45 minuter.
Blanda sedan ner övriga ingredienserna.
Rör sedan ihop det så att allt blandas ordentligt.
Bred sedan ut degen i en smord långpanna.
Grädda i 180 grader i cirka 30-45 minuter.
Visningar: 457
Inlagt 2015-01-08 14:58:47






1 min