Receptbeskrivning
Tacogratäng- Mild och len men endå smakrik
Liv W via Tasteline.com
Ingredienser
för
800 g köttfärs blandfärs rekomenderas
Beskrivning
Börja med att sätta på ugnen på 200-225 Grader ,över och undervärme.
Hacka Rödlöken och skär paprikan i lagom stora bitar.
Tillsätt en klick stekmargarin i stekpannan ocH smält.
Börja sedan att bryna köttfärsen tills den blivit grå, tillsätt sedan tacokryddan och blanda om med stekspaden.
Ta den lite djupare ugnsplåten och fördela först all Philadelfiaost i ett jämnt lager över hela plåten, tillsätt sedan Cremefraichén och bred denna över som ett nytt lager.
Blanda köttfärsen med majs,rödlök och paprikan i stekpannan 8om det får plats annars i en bunke)
Häll sedan över köttfärsen och grönsakerna i plåten och fördela jämt.
Stoppa ner Nachochipsen så att de står upp ut gratängen och ställ sedan in i ugnen i 6-10 min.
Sen är det färdigt o matfesten kan börja ;)
Bon apetit!
Hacka Rödlöken och skär paprikan i lagom stora bitar.
Tillsätt en klick stekmargarin i stekpannan ocH smält.
Börja sedan att bryna köttfärsen tills den blivit grå, tillsätt sedan tacokryddan och blanda om med stekspaden.
Ta den lite djupare ugnsplåten och fördela först all Philadelfiaost i ett jämnt lager över hela plåten, tillsätt sedan Cremefraichén och bred denna över som ett nytt lager.
Blanda köttfärsen med majs,rödlök och paprikan i stekpannan 8om det får plats annars i en bunke)
Häll sedan över köttfärsen och grönsakerna i plåten och fördela jämt.
Stoppa ner Nachochipsen så att de står upp ut gratängen och ställ sedan in i ugnen i 6-10 min.
Sen är det färdigt o matfesten kan börja ;)
Bon apetit!
Visningar: 519
Inlagt 2014-11-23 17:31:22

