Receptbeskrivning

Kalasgod fläskfilé med rosepeppar sås

Ingredienser för
600 g fläskfilé
2 dl vispgrädde
1 dl creme fraiche
1 st vitlöksklyfta
1 msk workchestersås
1 tsk soya
3 msk chilisås
1 msk smör till stekning
2 krm rosepeppar


  40 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
Blanda följande i en skål:
Grädde, crème fraiche, pressad/skivad vitlöksklyfta, worcestersås,
soja och chilisås.

Ställ i kylskåpet ca. 20 minuter

Putsa och filea och skiva fläskfilen i strimlor och stek dem så att köttet blir genomstek. Häll över blandningen av såsen och låt sjuda i ca. 10 minuter. Under tiden morla rosépepparn (så den blir i mindre bitar). Låt den sedan sjuda med i såsen. Klart. Servera gärna med klyftpotatis eller ris.

Visningar: 172
Inlagt 2014-11-24 19:55:58