Receptbeskrivning
Chokladfudge med honungsrostade nötter
Ingredienser
för
Beskrivning
Chokladfudge med honungsrostade nötter ca 25st
400g kondenserad mjölk
100g smör
250g brun farin
1msk ljus sirap
1tsk vaniljsocker
1tsk kanel
100g mörk choklad, i bitar
100g honungsrostade macadamianötter
silverfärgat tårtpynt
Vik till en form av bakplåtspapper, ca 20x20cm. Blanda kondenserad mjölk, smör, socker och sirap i en kastrull. Tillsätt vaniljsocker och kanel och låt allt smälta ihop utan att koka. Stäng av brännaren, tillsätt chokladen. Rör om tills den är helt smält. Fördela nötterna i formen och häll chokladblandningen över. Ställ svalt. Använd en varm vass kniv för att skära fudgen i bitar. Garnera med silverpynt på toppen. Låt svalna.
400g kondenserad mjölk
100g smör
250g brun farin
1msk ljus sirap
1tsk vaniljsocker
1tsk kanel
100g mörk choklad, i bitar
100g honungsrostade macadamianötter
silverfärgat tårtpynt
Vik till en form av bakplåtspapper, ca 20x20cm. Blanda kondenserad mjölk, smör, socker och sirap i en kastrull. Tillsätt vaniljsocker och kanel och låt allt smälta ihop utan att koka. Stäng av brännaren, tillsätt chokladen. Rör om tills den är helt smält. Fördela nötterna i formen och häll chokladblandningen över. Ställ svalt. Använd en varm vass kniv för att skära fudgen i bitar. Garnera med silverpynt på toppen. Låt svalna.
Visningar: 207
Inlagt 2014-11-27 19:28:33






30 min