Receptbeskrivning

Chokladfudge med honungsrostade nötter

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Chokladfudge med honungsrostade nötter ca 25st

400g kondenserad mjölk
100g smör
250g brun farin
1msk ljus sirap
1tsk vaniljsocker
1tsk kanel
100g mörk choklad, i bitar
100g honungsrostade macadamianötter
silverfärgat tårtpynt

Vik till en form av bakplåtspapper, ca 20x20cm. Blanda kondenserad mjölk, smör, socker och sirap i en kastrull. Tillsätt vaniljsocker och kanel och låt allt smälta ihop utan att koka. Stäng av brännaren, tillsätt chokladen. Rör om tills den är helt smält. Fördela nötterna i formen och häll chokladblandningen över. Ställ svalt. Använd en varm vass kniv för att skära fudgen i bitar. Garnera med silverpynt på toppen. Låt svalna.

Visningar: 207
Inlagt 2014-11-27 19:28:33