Receptbeskrivning
Fylld aubergine
Ingredienser
för
Beskrivning
2 auberginer
1 gul lök
250 g Keso naturell
1/2 dl finhackade örtkryddor
1/2 tsk salt
1 kryddmått svartpeppar
2 dl riven lagrad ost, tex Svecia
Dela auberginerna på längden och gröp ur
dem. Skär inkråmet i små bitar. Skala Och
finhacka löken. Blanda inkråm, lök, Keso
örtkryddor, salt, peppar och ost.
Fyll skalen med blandningen. Gratinera i ugn 250° ca 15 min. Servera med sallad
1 gul lök
250 g Keso naturell
1/2 dl finhackade örtkryddor
1/2 tsk salt
1 kryddmått svartpeppar
2 dl riven lagrad ost, tex Svecia
Dela auberginerna på längden och gröp ur
dem. Skär inkråmet i små bitar. Skala Och
finhacka löken. Blanda inkråm, lök, Keso
örtkryddor, salt, peppar och ost.
Fyll skalen med blandningen. Gratinera i ugn 250° ca 15 min. Servera med sallad
Visningar: 511
Inlagt 2014-12-02 17:02:22