Receptbeskrivning
Råkost med honungs- och ingefärsdressing
Ingredienser
för
3 st morötter
2 st grön paprika
400 g rödkål
1 tsk salt
1 tsk ingefära, riven färsk
1 tsk flytande honung
2 msk äppelcidervinäger
2 msk koncentrerad äppeljuice, eller apelsinjuice
0.5 dl rostade solrosfrön
2 st grön paprika
400 g rödkål
1 tsk salt
1 tsk ingefära, riven färsk
1 tsk flytande honung
2 msk äppelcidervinäger
2 msk koncentrerad äppeljuice, eller apelsinjuice
0.5 dl rostade solrosfrön
Beskrivning
1. Ta bort de yttersta rödkålsbladen. Strimla kålen fint, gärna med osthyvel. Skala morötterna. Riv eller strimla dem tunt.2. Ta bort kärnor och vita hinnor på paprikorna. Strimla dem och blanda med rödkål och morötter.3. Blanda samman dressingen och häll den över. Strö över solrosfrön.
Visningar: 364
Inlagt 2014-12-30 20:24:23






0 min.jpg)