Receptbeskrivning
Chokladrutor
Ingredienser
för
Beskrivning
CHOKLAD RUTOR
CA 18 st
l00 g mariekex, digistivekex
200 g ljus blockchoklad
50 g margarin
4 msk sirap
Bryt sönder kexen i små bitar. Blanda chokladen,
margarin och sirap och smält.
Rör om, blanda i kexen. Häll upp i en folieform,
20 * 30 cm.
Låt stå i kylskåp 2 - 3 tim.
Skär i bitar.
CA 18 st
l00 g mariekex, digistivekex
200 g ljus blockchoklad
50 g margarin
4 msk sirap
Bryt sönder kexen i små bitar. Blanda chokladen,
margarin och sirap och smält.
Rör om, blanda i kexen. Häll upp i en folieform,
20 * 30 cm.
Låt stå i kylskåp 2 - 3 tim.
Skär i bitar.
Visningar: 133
Inlagt 2014-12-05 17:11:59






30 min