Receptbeskrivning
Rostad mjuk pepparkaka med ädelost
Ingredienser
för
mjuk pepparkaka
ädelost/grönmögelost
honung
olivolja
några kvistar färsk rosmarin
apelsinskal, finhackat
smör eller olivolja, att steka i
apelsinskal
rosmarinkvistar
ädelost/grönmögelost
honung
olivolja
några kvistar färsk rosmarin
apelsinskal, finhackat
smör eller olivolja, att steka i
apelsinskal
rosmarinkvistar
Beskrivning
Skär centimetertjocka skivor av pepparkakan och rosta dem i en stekpanna i olivolja eller smör. Koka ihop honung, olivolja, rosmarin och finhackat apelsinskal.
Servera pepparkakan med en bit mögelost på och slå glazen ovanpå osten. Garnera med rosmarin och apelsinskal.
Servera pepparkakan med en bit mögelost på och slå glazen ovanpå osten. Garnera med rosmarin och apelsinskal.
Visningar: 651
Inlagt 2014-12-05 09:43:07






15 min