Receptbeskrivning

Renskavs- och svampsås (ifrån ica)

Ingredienser för
2 st rödlök
2 st vitlöksklyfta(or)
2 frp renskav (240 g st)
200 g svamp
2 dl crème fraiche (lätt om man vill)
2.5 dl matlagningsgrädde
2 tsk fransk senap
1 msk soja
salt
peppar
1 dl västerbottenost riven
smör till stekning
lingon (ev. lite)
4 prt spagetti (fullkorn, om man vill)


  20 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Renskavs- och svampsås är en härlig och krämig pastarätt. En mycket smakfull och snabblagad rätt som passar till middag mitt i veckan!


Skala och hacka rödlökarna och vitlöksklyftorna. Fräs renskavet i smör i en panna. Tillsätt svampen, löken och vitlöken.

Tillsätt crème fraichen och matlagningsgrädde. Smaka av med den franska senapen, sojan, salt och peppar.

Toppa med riven västerbottenost och ev. lite lingon. Servera med spagetti.

Kommentar: Saknar lite kryddor, jag lade till en del rosmarin som funkade bra


Visningar: 479
Inlagt 2014-12-07 11:46:21