Receptbeskrivning
Hallonbrownies
Ingredienser
för
Beskrivning
Hallonbrownies
Ca 24 bitar
Supersmarriga och enkla chokladrutor med sötsyrliga hallon i smeten.
150 g smör
3 ägg
3 dl strösocker
¾ dl kakao
1 nypa salt
½ tsk bakpulver
2 ½ dl vetemjöl
2–3 dl hallon, frysta eller färska
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Tillsätt smöret och resten av ingredienserna (förutom hallonen) i äggblandningen och rör ihop allt till en slät smet.
2. Rör försiktigt ner hallonen i smeten.
3. Häll smeten i en form, ca 22 x 32 cm klädd med bakplåtspapper.
4. Grädda kakan mitt i ugnen i 25–30 min. Låt den kallna helt innan du skär den i rutor.
Ca 24 bitar
Supersmarriga och enkla chokladrutor med sötsyrliga hallon i smeten.
150 g smör
3 ägg
3 dl strösocker
¾ dl kakao
1 nypa salt
½ tsk bakpulver
2 ½ dl vetemjöl
2–3 dl hallon, frysta eller färska
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Tillsätt smöret och resten av ingredienserna (förutom hallonen) i äggblandningen och rör ihop allt till en slät smet.
2. Rör försiktigt ner hallonen i smeten.
3. Häll smeten i en form, ca 22 x 32 cm klädd med bakplåtspapper.
4. Grädda kakan mitt i ugnen i 25–30 min. Låt den kallna helt innan du skär den i rutor.
Visningar: 198
Inlagt 2014-12-07 16:09:12






30 min