Receptbeskrivning
Grönkålsgratäng
Ingredienser
för
2 st gula lökar
2 dl strimlad vitkål
200 g strimlad grönkål
1 msk smör
2 msk senap
2 dl grädde
salt och vitpeppar
100 g anjovis
2 dl strimlad vitkål
200 g strimlad grönkål
1 msk smör
2 msk senap
2 dl grädde
salt och vitpeppar
100 g anjovis
Beskrivning
Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva löken fint. Hetta upp en kastrull med smör och bryn lök i någon minut.
Tillsätt vitkål, grönkål, senap och grädde. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner anjovisen och häll blandningen i en smord form.
Strö på sesamfrön och gratinera i ugnen i ca 20 minuter.
Tillsätt vitkål, grönkål, senap och grädde. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner anjovisen och häll blandningen i en smord form.
Strö på sesamfrön och gratinera i ugnen i ca 20 minuter.
Visningar: 398
Inlagt 2014-12-11 18:01:51






0 min