Receptbeskrivning
Noisettepralin
Ingredienser
för
Beskrivning
Noisettepralin
200g Mörk choklad
200g Hasselnötskräm
Smält chokladen över vattenbad. Ta från värmen o blanda ner hasselnötskrämen. Låt svalna i kylen ca 30 min. Klicka smeten i en sprits med tyllmunstycke. Spritsa små toppar på bakplåtspapper. Eller häll smeten i en bakplåtpappersklädd form. Pudra med kakao. Låt svalna i kylen.
200g Mörk choklad
200g Hasselnötskräm
Smält chokladen över vattenbad. Ta från värmen o blanda ner hasselnötskrämen. Låt svalna i kylen ca 30 min. Klicka smeten i en sprits med tyllmunstycke. Spritsa små toppar på bakplåtspapper. Eller häll smeten i en bakplåtpappersklädd form. Pudra med kakao. Låt svalna i kylen.
Visningar: 232
Inlagt 2014-12-18 19:26:30