Receptbeskrivning
Chokladfudge med chokladcrisp
Ingredienser
för
Beskrivning
Chokladfudge med chokladcrisp 25-30st
3dl grädde
3dl strösocker
1dl ljus sirap
50g smör
180g choklad
strössel, daimkulor eller liknande
Klä en form cirka 15*15 med bakplåtspapper. Mät upp grädde, sirap och socker i en tjockbottnad kastrull och låt koka upp till 120 grader.
Ta bort från plattan, bryt och vänd sedan ner chokladen och smöret i den heta smeten och rör tills smeten är jämn och blank. Vänd upp fudgesmeten i formen och strössla över chokladkulorna. Ställ sedan kallt i några timmar.
Skär sedan lagom stora munsbitar med en vass kniv.
3dl grädde
3dl strösocker
1dl ljus sirap
50g smör
180g choklad
strössel, daimkulor eller liknande
Klä en form cirka 15*15 med bakplåtspapper. Mät upp grädde, sirap och socker i en tjockbottnad kastrull och låt koka upp till 120 grader.
Ta bort från plattan, bryt och vänd sedan ner chokladen och smöret i den heta smeten och rör tills smeten är jämn och blank. Vänd upp fudgesmeten i formen och strössla över chokladkulorna. Ställ sedan kallt i några timmar.
Skär sedan lagom stora munsbitar med en vass kniv.
Visningar: 255
Inlagt 2014-12-18 19:37:58