Receptbeskrivning
Rödkål
Ingredienser
för
st rödkålshuvud, ca 0.5 kilo
st gul lök
st äpplen
msk sirap eller honung
msk röd vinbärsgelé
msk äppelcidervinäger
st kryddnejlikor, malda
dl vatten
salt, efter smak
peppar, efter smak
st gul lök
st äpplen
msk sirap eller honung
msk röd vinbärsgelé
msk äppelcidervinäger
st kryddnejlikor, malda
dl vatten
salt, efter smak
peppar, efter smak
Beskrivning
Strimla rödkål. Skala och skiva löken plus äpplen. Bryn rödkål, lök och äpplen med gelén och sirapen (honungen). Ha i vinägern, vatten och kryddnejlikor.
Koka ihop och rör så det inte bränns. Klart efter ca 50 minuter.
Salta och peppra efter smak.
Koka ihop och rör så det inte bränns. Klart efter ca 50 minuter.
Salta och peppra efter smak.
Visningar: 152
Inlagt 2014-12-23 17:47:25





.jpg)
1 min