Receptbeskrivning
Äppel & kanelsill
Ingredienser
för
1 burk inläggningsill
1 st rött äpple, gärna svenskt ingrid marie
1 st kanelstång
dl ättika 12%
1 dl socker
2 dl vatten
1 st rött äpple, gärna svenskt ingrid marie
1 st kanelstång
dl ättika 12%
1 dl socker
2 dl vatten
Beskrivning
Blanda ihop ättikan, sockret och vattnet till en lag och rör tills sockret löst sig.
Skär sillen i bitar.
Kärna ur och skär äpplet i tunna klyftor. Varva sill och äppleklyftor i en burk och lägg i kanelstången.
Häll lagen över sillen och låt stå i 2 dygn i kylsskåp innan den serveras.
Skär sillen i bitar.
Kärna ur och skär äpplet i tunna klyftor. Varva sill och äppleklyftor i en burk och lägg i kanelstången.
Häll lagen över sillen och låt stå i 2 dygn i kylsskåp innan den serveras.
Visningar: 544
Inlagt 2015-01-04 07:05:43

