Receptbeskrivning
Senapssill
Ingredienser
för
4 st inläggningsill filér eller likande
1 st rödlök
4 msk senap, söt
2 msk ättika 12%
4 msk vatten
2 msk olja
8 st krossade vitpepparkorn
3 msk florsocker
4 msk dill, hackad
1 st rödlök
4 msk senap, söt
2 msk ättika 12%
4 msk vatten
2 msk olja
8 st krossade vitpepparkorn
3 msk florsocker
4 msk dill, hackad
Beskrivning
Skala och skiva rödlöken tunt.
Rör samman alla ingredienser till såsen utom dillen. Rör till sist ner dillen. Smaka av och tillsätt ev mer florsocker för mer sötma.
Skär sillen i 2 cm stora bita. Varva sillen och löken i en burk. Häll över såsen och ställ kallt i 1-2 dygn.
Rör samman alla ingredienser till såsen utom dillen. Rör till sist ner dillen. Smaka av och tillsätt ev mer florsocker för mer sötma.
Skär sillen i 2 cm stora bita. Varva sillen och löken i en burk. Häll över såsen och ställ kallt i 1-2 dygn.
Visningar: 565
Inlagt 2015-01-04 07:00:26

