Receptbeskrivning

Kantarellpasta med baccon

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Kantarellpasta med bacon 2 hungriga personer 400g. Kantareller
1st. Gul lök
1st. Vitlöksklyfta
1pkt. Baccon
1näve. Persilja
1näve. Ruccola
1-2dl. Créme fraiche
Pasta. Ex Rigatoni Börja med att hacka löken och vitlöken och skära baconet i små bitar. Stek sedan i en stekpanna tills allt fått färg och baconet är någorlunda knaprigt. I med alla kantareller i samma stekpanna. Kom ihåg att kantareller måste man först rengöra genom att borsta dem så att barr och jord och sånt försvinner. Rör om ofta och stek på medelvärme. De måste stekas ganska länge för allt vatten ska ut ur kantarellerna Under tiden kan du koka upp pastan. När stekpannan liksom börjar fräsa har sannolikt allt vatten dunstat bort och då ska creme fraichen i. Låt puttra några minuter. När pastan är al dente, släng in den i stekpannan tillsammans ruccola och persilja Rör ihop allt. Salta och peppra Servera med riven parmesan över.

Visningar: 435
Inlagt 2014-12-27 07:30:24