Receptbeskrivning

Lchf beef wellington

Ingredienser för
1 kg oxfilé
2 frp bacon
1 frp champinjoner, färska finhackade
1 st gul lök(ar) finhackad
2 st vitlöksklyfta(or) pressade
kycklingleverpastej (paté)
smör
salt och peppar


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
A classic beef wellington made LCHF. Simply substitute the pastry with bacon! So easy and just as delicious as the original (if not more!)

(Low Carb, Paleo, Dairy Free, Sugar Free, Gluten Free)

Gör så här:

- Värm ugnen till 220 grader C

- Salt och peppar filén, bryn sen den i en mycket het panna med smör.

- Placera den brynta filé på en skärbräda och täck med kycklinglever paté.

- Fräs lök, svamp och vitlök med salt och peppar i smör.

- Sprid svampblandningen över filén

- Wrap med bacon, använd tandpetare för att säkra

- Grädda i ugnen i 30-35 mins tills bacon är snyggt kokta

- LÃ¥t vila innan servering


http://www.lifestylehealth.co.za/index.php/mobi-menu3/428-well

Visningar: 826
Inlagt 2014-12-28 09:48:17