Receptbeskrivning
Kantarelltoast
Ingredienser
för
4 formfranska utan kant
4 dl kantareller (stekt mängd)
3 dl grädde
klarnat smör
salt och vitpeppar
4 dl kantareller (stekt mängd)
3 dl grädde
klarnat smör
salt och vitpeppar
Beskrivning
Smörstek kantarellerna (stek först i torr panna så avdunstar vätskan i svampen).
Reducera grädden tills den blivit behagligt tjock. Tillsätt kantarellerna och smaka av med salt och peppar.
Stek brödskivorna i klarnat smör tills de blivit gyllenbruna och spröda.
Lägg brödskivorna på papper att torka ett ögonblick. Sedan är det bara att fördela stuvningen på bröden och hugga in.
Reducera grädden tills den blivit behagligt tjock. Tillsätt kantarellerna och smaka av med salt och peppar.
Stek brödskivorna i klarnat smör tills de blivit gyllenbruna och spröda.
Lägg brödskivorna på papper att torka ett ögonblick. Sedan är det bara att fördela stuvningen på bröden och hugga in.
Visningar: 245
Inlagt 2014-12-28 14:25:36






0 min