Receptbeskrivning
Chokladfudge
Ingredienser
för
Beskrivning
ca 36 bitar
1 3/4 dl farinsocker
1 1/2 dl vit sirap
1/2 dl glykossirap
2 dl grädde
100 g mörk choklad
75 g smör
Koka allt utom choklad och smör
tills det visar 116 grader.
Rör i chokladen och sen det
rumsvarma smöret i klickar
Häll upp på bakplåtspapper i en form
som är 15 X 20 cm
LÃ¥t stelna i rumstemperatur och
dela sedan i portionsbitar
1 3/4 dl farinsocker
1 1/2 dl vit sirap
1/2 dl glykossirap
2 dl grädde
100 g mörk choklad
75 g smör
Koka allt utom choklad och smör
tills det visar 116 grader.
Rör i chokladen och sen det
rumsvarma smöret i klickar
Häll upp på bakplåtspapper i en form
som är 15 X 20 cm
LÃ¥t stelna i rumstemperatur och
dela sedan i portionsbitar
Visningar: 128
Inlagt 2015-01-04 14:22:39






0 min.jpg)