Receptbeskrivning
Chokladfudge med sötmandel
Ingredienser
för
Beskrivning
45-50 bitar
400 g mörk choklad
7 burk kondenserad sötad mjölk, 397 g (okokt)
1 dl sötmandel, hackad
Garnering
florsocker
GÖR SÅ HÄR
1. Smält chokladen över vattenbad.
2. Tillsätt den kondenserade mjölken
och rör om till en slät smet.
3. Rör ner den hackade mandeln i
chokladsmeten.
4. Häll smeten i en form, ca 20 x 17 cm,
klädd med bakplåtspapper.
Låt den stå i kylen och stelna.
5. Skär fudgen i fyrkantiga bitar,
ca 2 X 2 cm.
Pudra över florsocker.
400 g mörk choklad
7 burk kondenserad sötad mjölk, 397 g (okokt)
1 dl sötmandel, hackad
Garnering
florsocker
GÖR SÅ HÄR
1. Smält chokladen över vattenbad.
2. Tillsätt den kondenserade mjölken
och rör om till en slät smet.
3. Rör ner den hackade mandeln i
chokladsmeten.
4. Häll smeten i en form, ca 20 x 17 cm,
klädd med bakplåtspapper.
Låt den stå i kylen och stelna.
5. Skär fudgen i fyrkantiga bitar,
ca 2 X 2 cm.
Pudra över florsocker.
Visningar: 135
Inlagt 2015-01-06 22:28:14






0 min