Receptbeskrivning
Kebabspett med stuvad svartkål
Ingredienser
för
Beskrivning
Ingredienser
100 g svartkål
3 msk gul lök, finhackad
1 fint hackad vitlöksklyfta


1 1/2 dl grädde
salt och nymald svartpeppar
1dl riven parmesan
600 g kebabspett av färs (Ica)
Fräs lök, vitlök och finskuren svartkål i olivoljan. Låt fräsa någon minut och häll över grädden. Koka på svag värme cirka 5 minuter. Riv i parmesanen och smaksätt med salt och peppar.
Stek kebabspetten tills dom är genomstekta.
100 g svartkål
3 msk gul lök, finhackad
1 fint hackad vitlöksklyfta


1 1/2 dl grädde
salt och nymald svartpeppar
1dl riven parmesan
600 g kebabspett av färs (Ica)
Fräs lök, vitlök och finskuren svartkål i olivoljan. Låt fräsa någon minut och häll över grädden. Koka på svag värme cirka 5 minuter. Riv i parmesanen och smaksätt med salt och peppar.
Stek kebabspetten tills dom är genomstekta.
Visningar: 682
Inlagt 2015-01-11 15:03:12