Receptbeskrivning

Röd coleslaw

Ingredienser för
300 g rödkål
1 st äpple(n) grönt
3 msk majonnäs
2 msk crème fraiche
1 tsk vit balsamvinäger
1 msk senap grovkorning sötstark
2 krm salt
1 krm svartpeppar


  30 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Strimla rödkålen fint. Lägg i en bunke och häll över kokande vatten. Låt stå ett par minuter och häll av vattnet. Kyl kålen en stund.

2. Skala och skär äpplet i små bitar och blanda kål, äpple med majonnäs, crème fraiche, vinäger, salt och peppar.

Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Linnea Swärd

Näringsinnehåll:

Energi (kcal)
145,5

Protein (g)
1,6

Fett (g)
11,6

Kolhydrater (g)
8,0

Visningar: 317
Inlagt 2015-01-13 18:21:01