Receptbeskrivning
sunes fiskpudding
Ingredienser
för
400 g kokt torsk eller lutfisk
200 g kokt ris
1 l 3% mjölk
75 g smör
3 st ägg
2 tsk mineralsalt
2 tsk honung
1 tsk grovmalen svarpeppar
3 st skorpor
200 g kokt ris
1 l 3% mjölk
75 g smör
3 st ägg
2 tsk mineralsalt
2 tsk honung
1 tsk grovmalen svarpeppar
3 st skorpor
Beskrivning
-sjud vit fisk 3-5 minuter eller använd rester av vit fisk.
-koka 1 dl ris eller använd överblivet ris.
- mixa fisk, skorpor, ägg.
-tillsätt övriga ingredienser och rör snabbt ihop en jämn smet.
-smörj en stor pajform och bröa den. - häll smeten i pajformen. -grädda i nedre delen av ugnen, 30-40 minuter beroende UGN
-koka 1 dl ris eller använd överblivet ris.
- mixa fisk, skorpor, ägg.
-tillsätt övriga ingredienser och rör snabbt ihop en jämn smet.
-smörj en stor pajform och bröa den. - häll smeten i pajformen. -grädda i nedre delen av ugnen, 30-40 minuter beroende UGN
Visningar: 368
Inlagt 2015-01-20 05:53:42