Receptbeskrivning
Ingredienser
för
Beskrivning
FECSPL Fit for Success » Sweden 2013.g1_11
Osötad Müsli
- 5 al ragflmguf
I 5 dl havregryn
mo g mandel eller vainmer
Z dl Snlrosxà rnor
2 dl koknsflÃngor
1 dl hela linfrón
Z d.l vatten
5 msk neutral matoljalinte olivolja)
d t rraingredienserna.Värmugnentill 200
Hacka nötterna grovt och blanda dem med e n _
in det i blandningen i bunken. Bred ut på en stor
g. Blanda vallen och olja och krama
smord form/långpanna.
Ställ i ugnen i ca.20-30 min. Blanda ufna under tiden så det inte hrånnsl Låt svalna
ordentligt och häll sedan på tätslutande burk.
Osötad Müsli
- 5 al ragflmguf
I 5 dl havregryn
mo g mandel eller vainmer
Z dl Snlrosxà rnor
2 dl koknsflÃngor
1 dl hela linfrón
Z d.l vatten
5 msk neutral matoljalinte olivolja)
d t rraingredienserna.Värmugnentill 200
Hacka nötterna grovt och blanda dem med e n _
in det i blandningen i bunken. Bred ut på en stor
g. Blanda vallen och olja och krama
smord form/långpanna.
Ställ i ugnen i ca.20-30 min. Blanda ufna under tiden så det inte hrånnsl Låt svalna
ordentligt och häll sedan på tätslutande burk.
Visningar: 116
Inlagt 2015-01-20 21:50:15






30 min