Receptbeskrivning
Fiskburgare med wokgrönsaker och ris
Ingredienser
för
Beskrivning
600 g kokt torsk el liknande fisk
2 ägg
15 cm purjolök
1 tsk sambal oelek
Saft och skal från en halv citron
2 morötter
1 paprika
2 st rödlök
10 cm purjolök
Ett broccolistånd
Koka riset enligt paketet.
Mosa fisken grovt och blanda i ägg, citron-saft och -skal, purjolök i småstrimlor och sambal oelek. Salta och peppra. Forma platta burgare och stek tills dom får fin färg.
Strimla grönsakerna och dela broccolin i buketter. Woka i omgångar. Salt och svartpeppar till sist.
Servera fiskburgarna och grönsakerna med riset, japansk soja, en klick crème fraiche och sweet chilisås.
Mer lättlagat blir det om du köper en färdig djupfryst wokmix.
2 ägg
15 cm purjolök
1 tsk sambal oelek
Saft och skal från en halv citron
2 morötter
1 paprika
2 st rödlök
10 cm purjolök
Ett broccolistånd
Koka riset enligt paketet.
Mosa fisken grovt och blanda i ägg, citron-saft och -skal, purjolök i småstrimlor och sambal oelek. Salta och peppra. Forma platta burgare och stek tills dom får fin färg.
Strimla grönsakerna och dela broccolin i buketter. Woka i omgångar. Salt och svartpeppar till sist.
Servera fiskburgarna och grönsakerna med riset, japansk soja, en klick crème fraiche och sweet chilisås.
Mer lättlagat blir det om du köper en färdig djupfryst wokmix.
Visningar: 427
Inlagt 2015-01-22 18:28:05






0 min