Receptbeskrivning
Stubbar med gravad lax
Ingredienser
för
Beskrivning
100 g gravad lax i skivor
200 g philadelphiaost
1 msk riven pepparrot
3 msk hackad dill
flingsalt
2 mjuka tunnbröd,
ca 20x25 cm
hackad gräslök 1. Hacka laxen. Blanda med
ost, pepparrot, dill och salt.
2 Bred röran på bröden.
Rulla ihop från långsidan.
Vira in i plastfolie.
3. Skär varje ruiie i 6 bitar vid
servering och strö över gräslök.
200 g philadelphiaost
1 msk riven pepparrot
3 msk hackad dill
flingsalt
2 mjuka tunnbröd,
ca 20x25 cm
hackad gräslök 1. Hacka laxen. Blanda med
ost, pepparrot, dill och salt.
2 Bred röran på bröden.
Rulla ihop från långsidan.
Vira in i plastfolie.
3. Skär varje ruiie i 6 bitar vid
servering och strö över gräslök.
Visningar: 421
Inlagt 2015-01-22 19:49:20

